Algemeen

Verkoopactiviteiten spelen in vrijwel iedere organisatie een belangrijke rol, aangezien verkopen inkomsten genereren. Om slagvaardig te kunnen optreden is het noodzakelijk dat managers van het bedrijf direkt kunnen beschikken over de juiste informatie omtrent de orderpositie(s) van hun bedrijf.

In VBS Verkoopadministratie worden alle transacties geadministreerd en bijgehouden. Deze transacties vinden hun oorsprong in onder andere offertes, orders, pakbonnen, facturen en creditnota's en vormen zo de basis voor een goed inzicht in het gehele verkoop- en logistieke proces.

Door het stroomlijnen van de inkoopprocessen zult u kosten en tijd besparen, door beter inkopen en het actief beheren van offertes, bestellingen, leveranciers, contracten en prijzen.

Voor het uitleveren van goederen biedt de VBS software een scala aan mogelijkheden, zodat dit altijd perfect zal aansluiten op de werkwijze van uw organisatie.

Uiteraard hoort hier ook een efficient voorraadbeheer bij. En of u nu beschikt over meerdere magazijnen per bedrijf of werkt met een centraal magazijn voor meerdere bedrijven, de VBS ERP software zorgt voor de juiste afhandeling en een correctie administratie.

Door geintegreerde koppeling met een of meerdere web shops, kunnen ook bestellingen via het internet volledig geautomatiseerd worden verwerkt in het VBS ERP systeem voor de verdere logistieke afhandeling.