Begraafplaatsen

Deze VBS ERP module is de ideale toepassing voor het beheren van alle soorten administraties binnen de uitvaartbranche en met name geschikt voor begraafplaatsen, crematoria en overige gebruikers die zich bezighouden met het administratieve begeleidings-proces rondom de uitvaart, zoals uitvaartondernemers en kerkelijke instellingen.

U kunt er als gebruiker van deze module op vertrouwen dat alles wat met de vastlegging van een uitvaart te maken heeft, naadloos aansluit op de inrichting van uw administratieve organisatie.

Met de inzet van deze software wordt het beheer van één of meerdere begraafplaatsen met betrekking tot de uitgifte van graven, het registreren van overledenen en het in rekening brengen van uitgevoerde verrichtingen eenvoudig en overzichtelijk

Speciale fondstypen verzorgen voor u de bewaking van de ingelegde gelden, waarbij de jaarlijkse en of eenmalige bijdragen vanuit de fondsen in de exploitatie zijn terug te vinden.

Het vastleggen van een begrafenis, crematie, opgraving en asbusbijzetting is met betrekking tot de bijbehorende kosten modulair opgezet. Via een uitgebreide tarievenstructuur is het mogelijk om alle verrichtingen uit te splitsen per begraafplaats, type graf, soort gedenkteken, soort verrichting, etc.

Abonnementen voor onderhoud en beplanting kunnen vooraf worden afgesloten of jaarlijks in rekening worden gebracht.